Trucuri care garantează că o să arăţi fabulos în poze

 

Multe femei, puse faţă în faţă cu aparatul de fotografiat, se pierd numai la gândul că ar putea arăta nereuşit în poze.

 

Specialiştii le re4comandă femeilor mai inhibate câteva mici trucuri care le garantează că o să arate excepţional în toate pozele.


1.    Zâmbeşte. Nu are rost să încerci să pozezi cu buzele încordate, când nimic nu este mai frumos decât un zâmbet radiant. Şi pentru cât mai multă naturaleţe, gândeşte-te la ceva amuzant şi zâmbetul va veni fără niciun fel de efort.

2.    Pune-ţi părul în valoare. În general, pozele dau iluzia unui păr lipsit de volum. Joacă-te cu mâinile prin păr când eşti fotografiată. Este un gest feminin şi sexy, la care apelează foarte multe dive de pe covorul roşu.

3.    Ţine capul sus, pentru a evita efectul de bărbie dublă. Doar nu vrei să apară în poze defecte pe care nu le ai în realitate.

4.    Optează pentru lumina difuză. Lumina foarte puternică nu flatează deloc corpul şi evidenţiază orice mică imperfecţiune. Pe de altă parte, lumina difuză îţi evidenţiază frumuseţea naturală şi îţi scoate în evidenţă calităţile.

5.    Pozează din lateral. De cele mai multe ori, pozele făcute din faţă nu avantajează deloc silueta. Pune o mâna pe şold, un picior în faţa celuilalt şi pozează dintr-un unghi lateral, pentru efectul de siluetă subţire.

Citeşte mai multe pe Acasatv.ro

Comentarii Facebook