Luni 8 August

Trei zodii false în iubire. Să te ferești de ele, nu știu cum să iubească!


Dragostea ne pune la multe încercări, mai ales dacă ne îndrăgostim în persoane nepotrivite. Ai fost trădat de nenumărate ori în dragoste și ai ajuns să nu mai crezi în magia iubirii? E firesc, nu este ușor să-ți găsești a doua jumătate. De acee, trebuie să știi ce zodii trebuie să eviți, sunt zodii care nu știu cum să iubească și trebuie să te ferești de ele.

Trei zodii false în iubire! Să te ferești de ele

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că gemenii sunt o fire multilateral dezvoltată, de aceea trece de la o extremă la alta foarte ușor. Acești nativi nu sunt schimbători doar în ceea ce ține de locul de muncă sau problemele de zi cu zi, ci inclusiv cu sentimentele față de partenerul de viață

Vei fi dezamăgit în dragoste de aceste zodii

Desigur, nici zodiile vărsător și capricorn nu sunt departe de nativul gemeni. Toată lumea știe că vărsătorul și capricornul se aseamănă destul de mult din punct de vedere zodiacal, astfel că deseori au aceleași perspective asupra modului de a gândi, dar și de a trăi.

Atât vărsătorul, cât și capricornul sunt în căutarea partenerului ideal și perfect, astfel că deși sunt angrenați într-o relație, dacă ceva nu le convine, continuă căutarea. Mai mult decât atât, sunt dispuși chiar să înșele, asta până când o să simtă că și-a găsit sufletul pereche și vrea să fie stabil la casa lui. Ferește-te de acești nativi dacă nu vrei să fai parte de o mare dezamăgire în dragoste., notează spynews.ro. 

Comentarii Facebook