Trei zodii ce vor fi trădate de prieteni în luna mai. La ce trebuie să fiți atenți


Luna mai se anunță dificilă pentru trei zodii, în ceea ce privește prietenii. Trădări mici sau mari, toate creează fisuri și pot distruge prietenii. Cel mai bine, dacă apar probleme este să le confruntați și să nu lăsați să se adâncească. Nu este bine să ajungeți să vă pierdeți încrederea în oameni.

Gemeni

Atunci când vine vorba de Gemeni, acești nativi sunt cunoscuți pentru faptul că sunt sociabili și nu le este deloc greu să se integrez într-un grup. Ei bine, astrele nu au vești bune, asta pentru că pot afla că persoanele în care aveau încredere, nu au intenții bune.

Trebuie să fie atenți în cei din jur, mai ales la persoanele cu care s-au împrietenit de curând, asta pentru că nu toți sunt cei care vor să îi vadă cu zâmbetul pe buze. Nativi trebuie să fie atenți și în cuplu, căci pot ieși la iveală detalii care pot tulbura liniștea în relație.

Leu

Nativii Leu nu pot trăi fără să simtă energia celor dragi, mai ales a prietenilor. Totuși, pot afla că oamenii cărora li s-au confesat sunt tot cei care îi vorbesc pe la spate. Astrele vine și cu un mesaj pentru acești nativi, căci, de obicei, sunt tentați să ierte și să treacă cu vederea mult prea ușor în astfel de situații. Vor apărea alte persoane care au, cu adevărat, intenții bune.

Vărsător

Nici Vărsătorii nu o duc mai bine pe plan personal. Semn de Aer, la fel ca nativi Gemeni, acești nativi fac tot posibilul să îi țină pe cei dragi alături, iar o astfel de veste le va reduce încrederea în oameni complet.

Atunci când sunt dezamăgiți, tind să devină mult prea introvertiți și vor învăța să facă totul pe cont propriu, din teama de a trece, din nou, printr-o situație asemănătoare. Începând din această vară, nativi Vărsător trec printr-o perioadă mai bună.

Comentarii Facebook