Trei instrumentisti din Basarabia au cucerit publicul la "Studentii au talent" - VIDEO


Trei instrumentisti din Basarabia, care studiaza la Academia de Muzica "Gheorghe Dima", au cucerit cu talentul loc publicul de la cea de-a doua editie a concursului "Studentii au talent".

Marian Andrei insotit de Sandu si Mihai, toti locuiesc in aceeasi camera in caminul Academiei de Muzica "Gheorghe Dima", si s-au decis sa isi demonstreze talentul.

"Am auzit despre acest concurs de la un prieten care este si el student la Cluj si am vorbit cu cei din camera si am decis sa venim sa cantam. Scopul nostru este sa bucuram lumea cu muzica adevarata si abia apoi sa castigam marele premiu", a spus Marian Andrei, liderul grupului.

Ei au fost ajutat la chitara de Mihai, un concurent care a concurat la prima editie a concursului si a primit voturile necesare pentru a merge in finala. "Am vrut sa le dau o mana de ajutor pentru ca aveau nevoie de o chitara. Eu am facut figuratie, ca sa zic asa, si tot meritul este al lor", a spus Mihai.

Cei patru au interpretat doua melodii, prima a fost "Besame Mucho" in varianta instrumentala, iar cea de-a doua a fost piesa "In mii si mii si mii", compusa de Emeric Imre.

 

Juriul nu a avut de ales si au dat cinci de "Da" celor trei artisti.

 

Concursul "Studentii au talent" a fost initiat de catre Federatia Asociatiilor Studentesti din USAMV Cluj-Napoca, iar cei mai buni concurenti se vor intrece in mare finala, unde premiul cel mare va fi de 500 de euro.

 

Vezi si...

Studentii au talent! Cainele Bailey si stapana lui Iulia au facut furori in clubul Ring

O tanara sexy a incins atmosfera la "Studentii au talent" de la Cluj!- VIDEO

Comentarii Facebook