Topul celor mai ciudate fobii ale vedetelor. Vezi aici de ce se tem celebritățile

Deși sunt idolatrizate și puse întotdeauna într-o lumină buna, celebritățile sunt, până la urmă, tot oameni, iar unele dintre cele mai faimoase persoane din lume ascund o serie de fobii chiar ciudate.

Iată care sunt cele mai neobișnuite fombii ale vedetelor:

David Beckham

Starul a declarat ca tulburarile sale obsesiv-compulsive sunt obositoare si ca este speriat de asta.

„Am aceasta tulburare obsesiv-compulsiva si trebuie ca toate lucrurile sa fie aranjate la dunga ori sa fie sortate pe perechi. Imi pun cutiile de Pepsi in frigider, iar daca sunt prea multe si una iese din rand... o iau de acolo si o ascund intr-un dulap pe undeva”, a declarat Beckham pentru revista „Esquire”.

Aretha Franklin

Cunoscuta artista nu a zburat cu avionul de peste 30 de ani si calatoreste doar cu autocarul ori masina pentru concertele sale.

„Ultima oara am zburat in anul 1982. A fost un zbor atat de urat! Un avion cu 2 motoare. Am avut turbulente pe tot parcursul zborului. Atunci cand am ajuns la Detroit mi-am spus ca atat a fost si ca nu ma mai urc vreodata in avion”, a povestit ea pentru revista „Time”.

Johnny Depp

Johnny Depp se fereste cat poate de clovni.

„E ceva legat de fetele pictate si zambetele false. Mereu ai senzatia ca exista ceva intunecat sub masca aceea vesela”, a declarat actorul despre fobia sa.

Kristen Stewart

Actrita a fost nevoita sa-si invinga teama de cai pentru rolul din „Snow White and the Huntsman”.

„Trebuie sa sar de stanci si sa calaresc, iar asta ma inspaimanta. Nu ma bucura deloc acest lucru. Nu-mi place! Il urasc!”, a spus Kristen.

Billy Bob Thornton

Pe fostul sot al Angelinei Jolie il inspaimanta mobila veche!

„Acele chestii vechi si mucegaite fratuzesti/englezesti/scotiene. Perdele vechi si pline de praf sau mese imense cu capete de leu gravate pe ele. Lucruri care au stat in preajma regilor. Astea sunt lucrurile in preajma carora eu nu pot sta”, a delarat el in 2012, pentru „New York Times”.

Pamela Anderson

Pamela Anderson sufera de spectrofobie. Da! Frumoasei blonde ii este frica de oglinzi!

Nicole Kidman

Va vine sa credeti ca Nicole Kidman se teme de... fluturi?

„Este atat de bizar! Nu imi este frica de serpi sau paienjeni, ci de fluturi”, a spus ea pentru revista „InStyle”.


Citește mai multe pe agentiadepresamondena.com

Comentarii Facebook