Miercuri 24 Aprilie

Topul celor mai bine plătite actrițe de la Hollywood. Angelina Jolie ia 15 milioane de dolari pe film


Potrivit unui top realizat de revista Forbes, Angelina Jolie, care va apărea pe marile ecrane în 2014 în superproducția ”Maleficent”, este cea mai bine plătită actriță de la Hollywood.

"Hollywoodul nu s-a îndepărtat de Angelina Jolie. Ea este încă una dintre puţinele actriţe care pot să ceară un onorariu de peste 15 milioane de dolari pentru un anumit film - aşa cum s-a întâmplat în cazul producţiei Disney, care transpune povestea clasică «Frumoasa din pădurea adormită» în filmul «Maleficent»", a declarat Dorothy Pomerantz, jurnalist al forbes.com, citat de Mediafax.

Pe locul doi se clasează Jennifer Lawrence, care a primit Oscarul pentru cea mai bună interpretare feminină în 2013, cu venituri de 26 milioane de dolari în ultimul an.

Actrița din seria ”Twilight”, Kirsten Stewart, a se clasează pe locul al treilea, cu venituri de 22 de milioane de dolari. În 2012, Stewart era clasată pe locul întâi în topul celor de la Forbes.


Pe locul patru se clasează Jennifer Aniston, al cărei nou film, "We're the Millers", va fi lansat în Statele Unite weekendul viitor, cu venituri de 20 milioane de dolari.

Locul cinci îi revine actriței Emma Stone, care a jucat în filme precum ”The Amazing Spider-Man” și ”Gangster Squad”, cu venituri de 16 milioane de dolari.

Top 10 este completat de actriţele Charlize Theron (15 milioane dolari), Sandra Bullock (14 milioane dolari), Natalie Portman (14 milioane dolari), Mila Kunis (11 milioane dolari) şi Julia Roberts (11 milioane dolari).

Comentarii Facebook