Topul celor mai bine îmbrăcate persoane din lume. Care sunt cele mai elegante personalități



Revista Vanity fair a întocmit lipsa pe acest an a celor mai elegante persoane din lume, iar pe aceasta se regăsesc nume mare de la Hollywood, precum actriţele Cate Blanchett şi Lupita Nyong'o.

De asemenea, editorii acestei reviste au anunţat, miercuri, faptul că ducesa de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a fost inclusă în Hall of Fame of Vanity Fair, potrivit Mediafax.

Cate Blanchett apare pentru a doua oară pe lista celor mai elegante persoane din lume întocmită de Vanity Fair, în timp ce Lupita Nyong'o debutează pe această listă anuală.

De asemenea, prinţesa Mary a Danemarcei, regina Maxima a Olandei şi actriţa Michelle Dockery, cunoscută pentru rolul din serialul "Downton Abbey", au fost remarcate pentru stilul lor vestimentar, alături artistul Jeff Koons, jucătorul de fotbal american Victor Cruz şi cântăreţul Pharrell Williams.

Actorul Neil Patrick Harris apare şi el pentru prima dată pe această listă, alături de Benedict Cumberbatch, Idris Elba, Emmy Rossum şi una dintre vedetele francizei "Harry Potter", actriţa Emma Watson, care a spus că preferă lanţul de magazine britanic Topshop.

Comentarii Facebook