Top 8 tipuri de bărbați care refuză relațiile serioase


Multi dintre barbati au probleme ce vizeaza angajamentul in relatia de cuplu, dar sunt anumite tipuri de barbati care, pur si simplu, refuza relatiile serioase ce implica exclusivitate si chiar viata in doi.

Narcisistul – il recunosti usor: vorbeste aproape tot timpul despre el, despre jobul lui, despre iesirile lui, despre masina lui si arata mai bine decat media masculina. Narcisistul refuza un angajament in relatie pentru ca este deja angajat fata de el insusi.

Baiatul mamei – se spune ca barbatii sunt doar niste copii mari, dar chiar si asa poti avea relatii de lunga durata, chiar fericite, cu o parte din ei. Insa exista si acei barbati care si la 35 de ani nu inceteaza sa fie “baiatul mamei”. Este imatur, mama lui il invarteste pe degete, iar lui chiar ii convine. Pentru o relatie serioasa, este totusi nevoie de o anumita doza de maturitate, iar “baiatul mamei” duce lipsa.

Barbatul care nu a realizat destul – este genul de om care este intr-o goana continua dupa realizari, dupa indeplinirea tuturor obiectivelor si care, pur si simplu, nu se poate opri din goana in fiecare seara, macar doua ore, ca sa le petreaca cu iubita lui. Acest barbat are mereu obiective pe care trebuie sa le indeplineasca si spune ca, odata ce le va indeplini, se va stabili. Dar este ca si cum ar goni intr-un tunel si, pentru “a se aseza” cu o femeie, trebuie mai intai sa ajunga la luminita de la capatul tunelului. Singura problema este ca tunelul nu sfarseste.

Baiatul sarac – un barbat care pune mare pret pe bani, tocmai pentru ca nu ii are, nu-si va lua un angajament fata de nicio femeie pentru ca este de parere ca nu ii poate oferi ce are nevoie. De ce? Pentru ca o relatie presupune intalniri, cadouri si, eventual, chiar si un inel. Acest gen de barbat nu se la aseza la casa lui pana nu va considera ca are suficienti bani incat sa se intretina pe el, sa aiba grija de femeia lui si de toate poftele ei. Bunele intentii nu sunt de blamat, dar multi dintre acesti barbati s-ar putea sa fie nevoiti sa astepte mult si bine dupa siguranta materiala la care viseaza. O femeie, insa, nu ar trebui sa astepte.

Citește mai multe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook