Miercuri 24 Aprilie

Top 5 zodii pe care nu vrei să le superi. Sunt cu adevărat periculoșii zodiacului


Top 5 zodii pe care nu vrei să le superi. Ranchiunoși, răzbunători, vicleni. Când ceva nu merge așa cum și-ar fi dorit sau cineva stă în calea fericirii lor, acești nativi nu vor ezita niciodată să își ia revanșa. Astrologii au făcut un top cinci al celor mai „periculoase” zodii. Află care este semnul zodiacal pe care nu trebuie să îl superi niciodată.

Top 5 zodii pe care nu vrei să le superi. Gemeni

Mereu cu zâmbetul pe buze, prietenoși, sociabili, nativii Gemeni pot fi și una dintre cele mai periculoase semne ale zodiacului. Când sunt puși în dificultate, în situații în care nu se simt în elementul lor, au tendința de a deveni foarte agresivi. Tot ei apelează destul de des la manipulare pentru a obține ceea ce își doresc.

Top 5 zodii pe care nu vrei să le superi. Scorpion

Nativii Scorpion nu dezvăluie niciodată care le sunt adevăratele intenții și par învăluiți într-o aură de mister, ceea ce îi face pe cei din jurul lor să se simtă atrași de ei ca de un magnet.

Un mare semnal de alarmă este modul în care reacționează în momentul în care sunt puși într-o situație dificilă. Nu uită, nu-i iartă pe cei care le-au pus piedici în cale și așteaptă ocazia potrivită pentru a se răzbuna.

Top 5 zodii pe care nu vrei să le superi. Pești

Sufletiști, cu o inimă uriașă și dornici să îi răsfețe zi și noapte pe cei la care țin, nativii Pești ajung uneori să dezvolte o obsesie îngrijorătoare pentru persoana care le cucerește inima. De aici până la gelozie și lipsă de încredere în partener sau parteneră este doar un pas mic. Din păcate, ajung să își verse supărarea și frustrările asupra celor din jur, ceea ce le câștigă un loc în topul celor mai periculoase zodii.

Top 5 zodii pe care nu vrei să le superi. Berbec

În mod normal, nativii Berbec sunt încrezători, plini de energie și au impresia că nimic nu le poate sta în calea fericirii. Ambiția de a obține mereu ceea ce își doresc poate da naștere unor frustrări uriașe. Sunt extrem de competitivi și nu acceptă ca cineva sau ceva să îi împiedice să își îndeplinească planurile, iar asta poate avea consecințe nedorite nu doar pe plan personal, ci și la locul de muncă.

Top 5 zodii pe care nu vrei să le superi. Vărsător

Pe primul loc în topul celor mai periculoase zodii sunt Vărsătorii. Au un mod de operare ce se aseamănă din multe puncte de vedere cu cel al nativilor Scorpion. Își maschează adevăratele sentimente și nu vor arăta niciodată că se simt răniți sau că suferă. Când vine vorba despre răzbunare, vor încerca să fie misterioși și să nu lase foarte multe lucruri la vedere.


Comentarii Facebook