Top 10 cele mai ciudate cereri pentru viză: Vreau în România ca să vânez vampiri

Oamenii vor să emigreze din diverse motive: să-și vadă familia, să își găsească de lucru sau să se plimbe. Există însă anumite cereri de aprobare a vizelor de-a dreptul ridicole.


"Ii felicitam pe cei care isi doresc cariere neobisnuite, insa legale si ii aplaudam pentru alegerile impresionante", a declarat un reprezentant al agenției Global Visas, citat de publicatia Livescience.com.

Iată care sunt cele mai ciudate 10 aplicații de viză:

1. Un barbat din America de Sud a spus ca doreste sa vina in Romania pentru a lucra ca vanator de vampiri profesionist. Barbatul a fost incurajat de legenda mioritica a Contelui Dracula.

2. Pentru a obtine viza de munca in Marea Britanie, un brazilian a declarat ca vrea sa ii invete pe englezi sa danseze flamenco.

3. O tanara din Rusia a aplicat pentru viza de a intra pe teritoriul Uniunii Europene, pentru a lucra ca prostituata profesionista in Olanda. Prostitutia este legala in Olanda inca din anul 1830.

4. Un angajat al unei firme de pompe funebre din Mexic a declarat ca vrea sa isi obtina viza de munca in Spania pentru a le arata spaniolilor secretele imbalsamarii cadavrelor. Viza i-a fost refuzata din cauza dosarului penal pe care l-au descoperit politistii.

5. Un barbat din Mali a dorit sa ajunga in Uniunea Europeana pentru a deveni gondolier in Venetia. Aplicantul a mentionat ca deja detine o barca pe care o va aduce cu el in Italia.

6. Pe o aplicatie de viza pentru Statele Unite, un britanic a scris ca doreste sa lucreze ca tester de mancare pentru caini.

7. Un filipinez le-a spus reprezentantilor ambasadei ca vrea sa plece in Australia pentru a fugi de autoritatile locale. In mod evident, aplicatia i-a fost respinsa.

8. O frantuzoaica a aplicat pentru viza americana pentru a deveni "model pentru pantofi".

9. O domnisoara a aplicat pentru viza in Marea Britanie, unde ar fi vrut sa lucreze ocazional ca zombie.

10. Un barbat din Peru a aplicat pentru o viza europeana pentru a lucra drept crescator de lame alpaca, insa doar in sezonul de tundere a animalelor.

Comentarii Facebook