Marti 24 Noiembrie

Tombolă cu premii distractive la spațiul de joacă pentru copii, Kidsland Totto Space, din Iulius Mall


Copiii dornici de joacă în aer liber sunt răsfățați, în această primăvară, la Iulius Mall.

Năzdrăvanii care aleg să îşi petreacă ziua de naştere la KidsLand Totto Space intră în cursa pentru premiile care îi invită la mişcare.

Până pe 31 mai 2015, „Totto te scoate în natură”! Copiii care îşi sărbătoresc aniversarea pe corabia lui Totto participă la tombola îndrăgitului prieten. Joaca la Totto Space va fi răsplătită, prin tragere la sorţi, cu premii atractive.

Marele norocos va pleca cu familia într-un week-end la pensiunea „La Mesteceni”, din Sălicea, judeţul Cluj, unde se vor bucura de peisajele frumoase şi de drumeţii în natură.

Al doilea câştigător va primi un echipament oferit de magazinul Calcio Sport, pentru ca mişcarea în aer liber să fie activitatea lui preferată. Cel de-al treilea copil premiat va participa la o tabără de vară la Transylvania College.

Prichindeii sunt aşteptaţi să se bucure de cea mai frumoasă petrecere de ziua lor, organizată la KidsLand Totto Space, din Iulius Mall Cluj. Năzdrăvanii se vor distra ascultând cântecele lor preferate, participând la jocuri educative şi dansând pe ritmuri antrenante.

.

Comentarii Facebook