Tipurile de femei pe care bărbații le preferă cel mai mult



In mod ciudat, unii barbati ajung la cheremul unora dintre cele mai ale dracului femei, recunoscute drept fiind fiinte dificile, mofturoase, rele, avide de sex, orbite de bogatie sau mincinoase.

Iar si mai ciudat este faptul ca unii barbati isi aleg acest tip de femeie drept partenera, desi stiu in ce se baga.

In cele ce urmeaza, va vom explica de ce barbatii de incurca cu cele mai dificile femei din lume. Daca va recunoasteti printre ele, sa nu traiti cu impresia ca partenerii vostri nu stiu in ce s-au bagat.

Tipul 1: Cateaua

Faptul ca are teluri bine definite, ca este taioasa si ca se revolta des o face sa fie atractiva. Intr-un fel, barbatii isi recunosc mamele in astfel de partenere. Dupa ce se cupleaza cu “cateaua”, barbatii intra indubitabil “sub papuc” Partea proasta este ca le place acest lucru, simtind un fel de protectie din partea acestui tip de femeie care este ghidata in viata de manie.

Tipul 2: Desfranata

Faptul ca este dispusa mereu sa faca sex, ca ii place la nebunie sa faca sex si ca nu se gandeste de doua ori inainte sa se bage in pat cu un barbat, o fac pe desfranata sa fie dorita foarte des. Acest lucru se intampla din cauza ca odata ce au reusit sa faca sex cu ea, barbatii au impresia ca sunt mari cuceritori. Acest lucru este total fals! De cele mai multe ori, desfranata ajunge in patul altui barbat, dar numai dupa ce si-a folosit influenta sexuala pentru a-l face pe actualul sa se indragosteasca lulea de ea si sa si-o doreasca aproape pentru tot restul vietii. Desfranatele au nevoie sa cucereasca si alti barbati cu nevoie de a-si dezvolta capacitatea de cuceritori. Dupa un timp insa, cel care a devenit victima Desfranatei capata incredere in el.

Continuarea pe Lyla.ro

Comentarii Facebook