Tipuri de femei pe care bărbații le evită



Daca te intrebi deseori de ce nu reusesti sa atragi barbati, desi esti cat se poate de sexy, venim sa iti aratam o serie de motive pentru care masculii stau departe de tine.

Pentru a te ajuta sa nu il sperii, iti aratam care sunt cele 6 tipuri de femei pe care barbatii le evita dupa prima intalnire:

Romantica

Daca ii povestesti la prima intalnire despre visele tale cu flori, poienite, ursuleti si ciocolata, fara sa-l lasi sa inteleaga ca esti si o adevarata fiara in pat, vei fi categorisita drept <>. Asta nu inseamna ca nu va incerca sa se culce cu tine, dar o va face doar pentru palmares. Asa ca lasa povestile de fetita inocenta si arata-i ca esti femeie!

Inteligenta

Barbatul este prin definitie <> in propria sa conceptie, la orice capitol. Daca tii mortisi sa ii demonstrezi ca esti mai inteligenta, nu faci decat sa-l inhibi si sa pierzi o eventuala partida buna. Lasa-l sa inteleaga singur ca esti desteapta ca apoi sa se mandreasca cu tine. Nu uita: la prima intalnire, nu vrea sa faca dragoste cu creierul tau!

Feminista

Feministele sunt net desconsiderate de majoritatea barbatilor. Mai ales de cei din Romania. Motivul? Simplu! Pai v-ati chinuit atat de mult sa fiti egale cu ei, iar acum vreti tratament preferential? Nu spune nimeni ca un gentleman nu este un gentleman, insa motivatiile absurde potrivit carora in capul tau femeile sunt mai presus decat barbatii nu vor face decat sa il scoata din sarite.

Citește mai departe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook