Tinerii sunt sărbătoriți la Iulius Mall Cluj. VEZI ce evenimente vor fi organizate pentru ei

 

Iulius Mall Cluj organizează în acest weekend o serie de evenimente dedicate tinerilor. 

 

Este timpul pentru poveşti, concursuri şi joacă la Iulius Mall! În acest sfârşit de săptămână, îndrăgita destinaţie de cumpărături şi distracţie a pregătit evenimente aparte pentru copii, care să le dezvolte creativitatea şi să le pună talentul în valoare.

 

Joi, 21 martie 2013, cei mici şi cei mari sunt invitaţi să redescopere frumuseţea povestirilor. De la ora 19.00, librăria Cărtureşti din Iulius Mall are un invitat special: Ben Haggarty, povestitor din Marea Britanie.  Spectacolul ”Fairytales for Grown-ups - the Grateful and the Dead” se adresează adulţilor şi copiilor peste 12 ani, fiind o ocazie de a descoperi ce înseamnă povestitul modern. 

 

Sâmbătă, 23 martie, între orele 16.00 şi 20.00, prichindeii sunt aşteptaţi la parterul Iulius Mall pentru a participa la ”Olimpiada Copiilor Talentaţi”. Evenimentul îşi propune să acorde o şansă năzdrăvanilor cu abilităţi speciale prin organizarea a patru preselecţii simultane, în domenii artistice diferite. Micii actori au posibilitatea de a participa la ”Tabăra de film”, un proiect care are ca scop realizarea unei pelicule artistice cu adolescenţii selectaţi şi pregătiţi de personalul specializat. Tinerii cu înclinaţie spre arta fotografică se vor putea înscrie la ”Tabăra de fotografie”. Programul le va desluşi toate tainele fotografiei, de la utilizarea aparatului profesionist până la editarea imaginilor. La final, lucrările lor vor participa la un concurs cu premii”, precizează reprezentanții Iulius Mall Cluj.

 

În cadrul aceluiaşi eveniment, cei cu ureche muzicală dezvoltată vor avea posibilitatea să convingă publicul de priceperea lor, la Iulius Mall. Năzdrăvanii cu aptitudini vocale vor participa la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii ”Mihaela Runceanu”, fiind împărţiţi pe grupe de vârstă cuprinse între 6 şi 20 de ani. Pentru tinerii care au în sânge ritmul muzicii, la Iulius Mall se vor face şi înscrierile pentru Competiţia de Street Dance. Concursul se adresează dansatorilor amatori sau profesionişti, miza fiind premiile atractive şi experinţa dobândită.

 

În perioada 23 martie - 13 aprilie, ştrengarii sunt invitaţi la ”Observatorul FasTracKids", de la parterul Iulius Mall. Sâmbăta, între orele 16.00 - 19.00, şi duminca, între orele 11.00 - 14.00, cei mici vor urca la bordul unei navete spaţiale virtuale. Alături de echipa FasTracKids, prichindeii vor explora universul şi vor afla mai multe despre planetele din sistemul nostru solar, constelaţii, comete, găuri negre şi multe alte taine ale cosmosului. În cadrul activităţilor creative din Staţia de Învăţare FasTracKids, cei mici vor construi mici galaxii şi costume de astronaut.

 

Comentarii Facebook