TiMAF 2014 a debutat joi seara cu o Gală festivă și apoi cu un concert Zdob şi Zdub

 

Cea de-a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania (TiMAF) 2014 a început joi seara. 

 

Gala de Deschidere a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania - TiMAF 2014 s-a desfăşurat la Fabrica de Bere Ursus, în prezenţa a numeroşi invitaţi.

 

Seara a debutat cu discursul de bun venit adresat invitaţilor de către Directorul General al Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania, domnul Bogdan Buta, urmat de reprezentantul Consiliului Judeţean, domnul Kerekes Sandor şi domnul Ovidiu Moldovan din partea Primariei Municipiului Cluj - Napoca. Tot în cadrul recepţiei a fost prezentat şi programul celei de a 4-a ediţii a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania - TiMAF 2014.

 

Gala de Deschidere a festivalului s-a încheiat cu un concert extraordinar oferit de formaţia Zdob şi Zdub.

 

Festivalul continuă vineri, 3 octombrie, cu concertul susţinut de Foreign Beggars în parcarea stadionului Cluj Arena, cu evenimente culinare, precum şi cu debutul proiectului ”Biblioteca TiMAF”. Toţi cei interesaţi pot găsi mai multe informaţii accesând pagina oficială a festivalului, www.timaf.com. 

 

Cea de a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania are loc în perioada 3 - 19 octombrie 2014 şi cuprinde spectacole cu artişti internaţionali si naţionali, petreceri, competiţii de muzică, dans, fashion, graffiti şi reprezentaţii ale tuturor artelor. Evenimentele vor avea loc în peste 50 de locaţii din Cluj - Napoca, cu implicarea a peste 200 de voluntari.

Comentarii Facebook