TIFF Cluj: "Intr-o lume mai buna", proiectie caritabila pentru Muzeul de Arta - VIDEO

Filmul "Intr-o lume mai buna/In a Better World" va fi proiectat in premiera in Romania la Casa de Cultura a Studentilor.

 

Filmul, o productie Danemarca 2010, va fi proiectat la Casa de Cultura a Sindicatelor, luni, 6 iunie, de la ora 21.00. Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei. Toate fondurile incasate vor fi donate Muzeului de Arta din Cluj.

 

Filmul "Intr-o lume mai buna/In a Better World, productie Danemarca 2010, regia Susanne Bier, a castigat premiul Oscar si Globul de Aur 2011 pentru Cel mai Bun Film Strain.

 

"Multipremiatul film danez spune o poveste in paralel, impartita intre viata dintr-o tabara de refugiati din Africa si monotonia gri dintr-un orasel de provincie danez. Vietile a doua familii din Danemarca se intersecteaza si astfel ia nastere o extraordinara, dar riscanta prietenie. Dar singuratatea, slabiciunea morala si durerea stau la panda. Curand, prietenia se transforma intr-o alianta periculoasa si intr-o urmarire ce-ti ia suflarea, in care insasi viata este miza. Noul lungmetraj al lui Susanne Bier este o drama despre distrugerea existentei idilice si despre greaua alegere intre razbunare si pacifism", spun organizatorii TIFF despre film.

Comentarii Facebook