Miercuri 24 Aprilie

TIFF 2014: Nu vor mai rula filme în Mall -uri

 

Filmele din cadrul TIFF 2014 nu vor mai rula în cinematografele din cele două Mall -uri clujene, fiind deschise două noi locații.

 

Am renunţat la filme in mall-uri. Cinema City comunică greu, cu întârziere, şi nu mai putem sta după ei. In plus, multi clujeni au spus că cele doua mall-uri sunt…prea departe de centru!

 

Facem un experiment.  Am inventat două noi locuri, facem noi timp de 10 zile un mic mall cultural, la Cinema Victoria si Cercul Militar. Vor fi două săli cu programari ale filmelor diferite, ca sa poată cei care au pierdut un film să îl vadă dincolo.

 

A doua locaţie nouă este sala de proiecţie  a Universităţii Sapienţia, de pe Calea Turzii, dotată ultramodern.

 

La fostul Depozit de filme, sambata 31 mai, va avea loc conferinta “Salvati marele Ecran”, cu invitati straini. Vrem sa facem o retea de 10 cinema -uri in ţară, funcţionale. Vor avea loc si proiectii TIFF acolo. Terenul de acolo e deţinut de RADEF România. Negociem cu primăria şi Radef să treaca terenul la Primărie sau Consiliul Judeţean, oricui, doar să fie la Cluj. Vom putea astfel reabilita spaţiul acela”, a declarat directorul TIFF, Tudor Giurgiu, citat de clujulcultural.ro.

 

Actrița Debra Winger vine la TIFF 2014

Comentarii Facebook