TIFF 2011: Michele Placido si Monica Birladeanu, in Piata Unirii, de la 21.45, la vizionarea filmului "Vallanzasca"


Celebrul actor italian Michele Placido, cunoscut publicului pentru rolul comisarului Corrado Cattani, va fi prezent de la ora 21.45, in Piata Unirii, la vizionarea filmului "Vallanzasca".

Michele Placido se afla la Cluj-Napoca in calitate de regizor al filmului si la vizionarea din aceasta seara va fi insotit de actrita Monica Barladeanu, care are un rol in aceasta productie.

Publicul il va putea intalni pe Michele Placido atat la inceputul proiectiei, dar si la final, cand este organizata o sesiune de intrebari si raspunsuri, moderata de Directorul Artistic al festivalului, Mihai Chirilov.

Monica Barladeanu ii va decerna actorului si regizorului italian Premiul TIFF pentru intreaga Cariera, oferit unei Personalitati din Cinematografia Europeana.

Michele Placido s-a nascut in 1946 si a cunoscut celebritatea odata cu rolul comisarului Corrado Cattani din seria Caracatita.

Ultimul sau film, Vallanzasca, spune povestea celui mai celebru mafiot al Italiei din anii '70, Renato Vallanzasca, care la varsta de 27 de ani controla lumea subterana a orasului Milano cu un sir de jafuri, rapiri si crime. Vallanzasca a fost arestat si a evadat, iar in jurul lui s-a tesut o adevarata legenda.

Comentarii Facebook