TIFF 2011. Bilete online pentru filmele din Festival


Biletele la filmele din cadrul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) pot fi cumparate si online din 6 iunie.

"Pentru a putea achizitiona biletele, trebuie sa fii logat pe site-ul www.tiff.ro, completand campurile solicitate: NUME, PRENUME, NUMaR DE TELEFON, ADRESA DE MAIL si PAROLa. Dupa ce completati aceste date si primiti confirmarea inregistrarii pe adresa de mail, contul dvs. este valabil si poate fi utilizat. Puteti achizitiona bilete pentru orice proiectie din programul oficial TIFF, la pretul de 8 LEI pentru biletele cumparate in avans si 10 LEI pentru proiectiile care se desfasoara in ziua respectiva", se arata intr-un comunicat al TIFF.

Dupa finalizarea comenzii, trebuie sa selectati butonul "finalizeaza" si "plateste", pentru a putea accesa meniul de plata.

"Dupa incheierea platii veti primi un email de confirmare care va include informatii despre biletele achizitionate, precum si un cod de confirmare a comenzii dvs. (exemplu: BC1A1B136). Confirmarea platii sau codul de confirmare va sunt necesare pentru ridicarea biletelor. Biletele se pot ridica de la orice casierie TIFF pe baza codului de confirmare", au mai afirmat oficialii TIFF.

Accesul in sala de spectacole se va face pe baza biletului achizitionat cu ajutorul codului de confirmare.

 

Vezi si...

TIFF 2011: Ziua Maghiara e miercuri, 8 iunie - VEZI programul

TIFF Cluj: Filmul "Odessa in flacari" proiectat marti la Palatul Banffy din Bontida

Comentarii Facebook