Tatăl Deei Maxer, comentarii dure la adresa fostului ginere: „A scăpat de domnul Fitze, chinul vieții ei!”


A trecut aproape un an de când Deea și Dinu Maxer au dezvăluit că s-au separat, iar acum tatăl artistei, Romeo, a făcut declarații acide la adresa fostului ginere.

Chiar dacă au avut o relație de aproape două decenii, lucrurile nu au fost chiar atât de roz între Deea și Dinu Maxer.

Revoltat de reacția unei femei de pe internet, care i-a reproșat Deei că și-a păstrat numele Maxer după divorț, Romeo a reacționat: „Tot pentru cultura ta generală află că este în continuare Maxer. Asta ca să dormi liniștită și să te ocupi puțin de gramatica ta, aia <<educată>>. În plus, manierată și educată a fost întotdeauna, pentru că așa am educat-o (observi unde se pune cratima!).Și mai află, stimată doamnă, că încă nu este singură pe lume doamna Maxer, chiar dacă a scăpat de chinul vieții ei și al nostru (Dl. fitze Maxer).Stai pe banca ta, că-ți dăm noi semnal când să ieși la tablă”, a spus nervos tatăl Deei, într-un comentariu acid pe rețelele de socializare, potrivit Click!.

Deea Maxer și-a găsit fericirea în brațele lui Robert Drilea

Deea Maxer a început o relație cu Robert Drilea la scurt timp după ce a divorț de Dinu Maxer și mulți au fost cei care au criticat-o pentru decizia ei. Sătulă de toate criticile aduse în mediul online, Deea a transmis un mesaj dur.

„Am trecut de perioada în care mă afectau părerile internauților! Ajungi în viață în momentul ăla în care realizezi că “părelologii” sunt oameni frustrați, iar mulți dintre ei calculează problemele fără să aibă toate datele! În concluzie nu cu ei trăim, nu ei îmi plătesc salariul, nu ei știu ce e în casă, sufletul și mintea mea! Așadar părerile neconstructive își iau block!”, a spus Deea Maxer, pe pagina personală de Instagram.

Comentarii Facebook