Târgul de Vacanțe vine la Cluj. Vezi când va avea locCea de-a cincea ediție a Târgului de Vacanțe, cel mai mare târg turistic din Transilvania, va avea loc intre 7 si 9 martie la Expo Transilvania Cluj. 

Invitatul special din această ediție va fi cel mai mare complex turistic de vacanta cu tematica militara din Europa – Arsenal Park.

Clujenii pot vizita Târgul de Vacanțe pentru a-și alege destinațiile de vis pentru concediu. Aceștia pot profita de achiziționarea vacanțelor în regim early booking, la care se mai adaugă și diverse reduceri speciale oferite pe parcursul evenimentului.

Starul târgului va fi complexul cu tematică militară Arsenal Park, care oferă clujenilor o experiență cvasimilitară. La standul de la Expo Transilvania se vor organiza pentru doritori sesiuni de tir cu arcul şi tir cu pistolul şi expoziţii cu elemente autentice de tehnică militară, prezente în parc.

Evenimentul va avea loc în perioada 7-9 martie, la Expo Transilvania. Târgul va fi deschis între orele 10.00 și 19.00, iar intrarea este liberă.

Comentarii Facebook