Miercuri 17 Aprilie

Taraf de Haidouks din Clejani canta de la ora 21.30 la IRAF Cluj


Celebrul Taraf de Haidouks din Clejani canta de la ora 21.30, pe starda Potaissa, in cadrul Festivalului International de Arta Romani.

Taraful a facut senzatie inca de la lansarea primului lor album in 1991 si aparitia lor in cunoscuta productie a regizorului Tony Gatlif, Latcho Drom. Taraful din Clejani a cantat in zeci de orase, din Tokyo si pana in New York.

Cei 12 lautari au aparut in filme alaturi de Jonny Depp si Christina Ricci in productia "The Man Who Cried". In 2002, trupa a castigat BBC World Music Award in cadrul sectiunii pe Europa si Orientul Mijlociu.

 

In prima seara a Festivalului a urcat pe scena de pe strada Potaissa trupa Dubioza Kolectiv. Publicul a fost entuziasmat de ritmurile bosniacilor si i-au purtat pe brate la finalul concertului pe membrii trupei.

"Ne bucuram si suntem impresionati de publicul de la Cluj, cu care am interactionat neasteptat de bine. Am fost la numeroase festivaluri importante din Europa, dar la Cluj suntem pentru prima data. Speram sa revenim", au spus membrii trupei Dubioza Kolectiv.

Distractia s-a mutat apoi in Irish & Music Pub, unde clujenii au dansat pe muzica pusa de Dj No Sikiriki.

Detalii despre bilete si concerte gasiti AICI!

 

 

IRAF aduce in Cluj TARAF DE HA?DOUKS - una din trupele preferate ale lui Johnny Depp

Vezi mai multe video din cultura

Comentarii Facebook