Suma uriaşă pe care o câştigă Bianca Drăgușanu din Instagram. E enorm: „Trebuie să-mi pozez pantofii, extensiile, cerceii”


Cât costă o postare de platformele de social media? S-a aflat suma uriaşă pe care o câştigă Bianca Drăgușanu din Instagram. Vedeta a dezvăluit cât încasează, lunar, pentru fotografiile și InstaStory-urile pe care le publică pe celebra rețea.

Suma uriaşă pe care o câştigă Bianca Drăgușanu din Instagram

S-au dus vremurile în care divele din showbiz-ul românesc, mai mult sau mai puțin talentate, erau plătite regește pentru aparițiile în cluburile din toată țara. Acum, mediul online, mai exact, platformele de social media, le aduc bani frumoși, doar pentru câteva fotografii postate zilnic. Vorbim despre câștiguri în euro, cu multe zerouri. S-a aflat suma uriaşă pe care o câştigă Bianca Drăgușanu din Instagram. Blonda a dezvăluit care este suma minimă care îi intră în cont și pentru care, spune ea, plătește taxe la stat.

În prezent, cei care au peste o sută de mii de urmăritori pe Instagram, adică celebrii „influenceri”, au ajuns să încaseze în jur de 150 sau chiar 200 de euro per postare pe rețeaua socială. Cu 1,1 milioane de urmăritori, Bianca Drăgușanu se poate lăuda cu câștiguri mult mai mari.

Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă. 10.000 minim! Când vine Black Friday fac și 20.000. Iar eu trebuie să am întotdeauna InstaStory-uri. Eu plătesc taxe și impozite la toate încasările pe care le am. Eu trebuie să-mi pozez pantofii, bluzița, extensiile, cerceii și așa mai departe. Trebuie să am un flux”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena 1.

Alex Bodi vrea să o dea în judecată pe Bianca Drăgușanu

Este una dintre cele mai frumoase femei din România, însă nu a avut deloc noroc în dragoste. Relația cu controversatul afacerist Alex Bodi a lăsat urme adânci în sufletul blondei: certuri, amenințări și violență fizică și verbală. Acum, Bodi vrea să o dea în judecată, după ce aceasta a publicat o serie de fotografii din perioada în care au format un cuplu. „Duelul” a început în momentul în care afaceristul a postat o poză cu vedeta, după una dintre operațiile sale estetice. Vrând să se răzbune, Bianca a publicat imagini cu fața desfigurată din pricina agresiunilor fizice la care ar fi fost supusă de partenerul său.

Eu am publicat acele fotografii în urma unor fapte care au avut loc, s-au întâmplat. Eu am luat bătaie, există un dosar, persoana care m-a bătut va fi pedepsită. Eu sunt terorizată şi în momentul de faţă. Am vorbit cu Bodi de vreo trei ori la telefon până acum. Eu pot demonstra că îmi transmite tot felul de chestii: mesaje cu dublu sens, cu subînţeles. El nu este ceea ce pare. Nu vreau să mai vorbesc despre el pentru că este o perioadă din viaţa mea care nu s-a încheiat frumos şi nu îmi face place să vorbesc despre asta. El este cel care a făcut publică fotografia în care apar tumefiată din cauza operatiei, motiv pentru care am decis să fac şi eu publice imaginile astea. Doar el o avea. Fostul meu soţ, în timp ce iubita lui face clătite, fuge în spatele casei şi mă sună pe mine, ca un şoricel. Mă ceartă, îmi spune lucruri… El o să plătească pentru ce a făcut. Eu am luat bătăi timp de doi ani de zile, frecvent”, a povestit Bianca Drăgușanu, pentru Xtra Night Show.


Comentarii Facebook