Stiri de Cluj te trimite la film! 5 like-uri= 1 invitatie de doua persoane la filmul premiat la Festivalul de la Venetia

 

Stiri de Cluj va trimite in aceasta seara la un documentar de exceptie: "Cosmarul lui Darwin", la cinema Victoria. Proiectia face parte din programul initiat recent de Cinema Victoria impreuna cu Asociatia pentru promovarea filmului romanesc.

 

Tot ce trebuie sa faceti este sa postati un comentariu pe pagina de Facebook STIRI de CLUJ- afacere locala despre pasiunea voastra pentru film si sa adunati 5 like-uri. Trimiteti apoi un mail cu link-ul la care ati adunat like-urile si datele voastre de contact pe adresa delia.carbune@stiridecluj.ro. Primii doi cititori care trimit mail-ul vor primi cele doua invitatii de doua persoane pentru aceasta seara.

 

"Cosmarul lui Darwin" este pelicula pregatita cinefililor pentru cea de-a doua editie a "Documentarului de miercuri", un program initiat recent de *Cinema Victoria* in parteneriat cu *Asociatia pentru promovarea filmului romanesc.

 

Documentarul austriac realizat de *Hubert Sauper* (scenariu si regie) a fost recompensat cu Trofeul Young Cinema pentru film digital la Festivalul de Film de la Venetia (2004) si cu titlul de Cel mai bun documentar al anului din partea Academiei Europene de film (2004), precum si cu o nominalizare la Oscar (2006) pentru Cel mai bun documentar (lungmetraj).

Povestea incepe in 1960, cand o specie de pesti nimicitori este introdusa in lacul Victoria si se inmulteste rapid, fileul sau fiind
exportat la scara larga. Avioanele ce transporta marfa se intorc cu arme. Proiectia din aceasta seara a documentarului de la Cinema Victoria (Bulevardul Eroilor nr. 51) va incepe de la ora 20.


 

Comentarii Facebook