Stiri de Cluj implineste 3 ani! Va multumim ca ne-ati ajutat sa fim lideri pe piata din Cluj!

 

Stiri de Cluj aniverseaza 3 ani de la aparitia pe piata on-line. Dupa un debut care se anunta greu, Stiri de Cluj.ro a demonstrat ca atunci cand esti perseverent poti sa ii depasesti chiar si pe cei care au multi ani vechime pe piata.

 

Am inceput asadar in decembrie 2009 si putini credeau ca vom putea sa depasim Ziua de Cluj sau Citynews.ro. In primul an am reusit sa trecem de Monitorul de Cluj (monitorulcj.ro), de Foia Transilvana (ftr.ro) si de Faclia (www.ziarulfaclia.ro) si de toate celelate ziare on-line mai mici.

 

Dvs., cititorii nostri, ati continuat sa ne urmariti zilnic sa ne laudati , sa ne criticati, sa ne incurajati sa ne multumiti, asa ca in urmatorul an am depasit si Ziua de Cluj (www.ziuadecj.realitatea.net/). In 2012, cel de-al treilea an de existenta, am intrecut in traficul de Cluj si Citynews.

 

Astfel, in luna noiembrie 2012, traficul pe principalelor ziare on-line din Cluj a aratat astfel (precizam ca ordinea in clasament a fost stabilita  in functie de traficul de Cluj):

 

locul1. Stiri de Cluj.ro (total cititori 278.165, din care 97.493 trafic de Cluj)

locul 2. Ziua de Cluj (total cititori 186.861, din care 72.593 trafic de Cluj)

locul 3. Citynews.ro (total cititori 308.618-pe toate judetele din Transilvania, din care 72.181 trafic de Cluj)

 

Celelalte ziare on-line din Cluj inregistreaza un trafic mult mai mic fata de primele trei, avand mai putin de un sfert din traficul primelor clasate.

 

locul 4. monitorulcj.ro (total cititori 42.579, din care 15.846 trafic de Cluj)

locul 5. Ora de Stiri (total cititori  114.070, din care 10.757 trafic de Cluj)

locul 6. Napocanews.ro (total cititori 55.272 din care 10.013 trafic de Cluj)

locul 7. Buzznews.ro (total cititori 36.104, din care 8226 trafic de Cluj)

 

Precizam ca Ftr.ro nu mai este contorizat si, prin urmare, nu se mai cunoaste traficul pe care il are.

 

Pentru ca ne cititi in fiecare zi si ne laudati pentru informatiile pe care le publicam, dar si pentru ca ne criticati de fiecare data atunci cand gresim, VA MULTUMIM!

 

Va multumim clujeni si pentru modul in care va implicati si luati atitudine de cate ori vedeti pe strada incalcari ale legii sau ale bunului simt, cand vedeti lucruri demne de a le arata si altora sau unele care ar trebui reclamate autoritatilor. Pentru toate acestea si pentru multe altele, VA MULTUMIM!

 

Si nu uitati, adresa office@stiridecluj.com va sta in continuare la dispozitie!

 

Delia Carbune

dir.gen.Stiri de Cluj

Comentarii Facebook