Ștefan Bănică își avertizează fanii pe Facebook: ”NU AM NICIO LEGATURA”


În urma recentelor scandaluri dintre Ștefan Bănică și Andreea Marin, notorietatea acestora a atins cote și mai mari, iar acum infractorii nu ratează nicio ocazie de a profita de pe urma artiștilor.

Mai nou, hoții s-au folosit de numele lui Ștefan Bănică pentru a îi păcăli pe oameni, însă artistul a ținut să lămurească totul.

"Dragi prieteni! In urma mai multor mesaje primite de la voi, referitoare la niste anunturi-concursuri care circula pe facebook si in care este folosita ilegal imaginea mea (mai exact, o fotografie de-a mea), anunturi care contin proceduri de reincarcare a cartelelor telefonice si mentionarea unor asa-zise castiguri de pe urma acestor incarcari, e neaparat necesar sa transmit ca NU AM NICIO LEGATURA cu astfel de anunturi. Nu dati curs sau share pe facebook acestor "concursuri" fara nicio baza reala, pentru a nu cadea in capcana unor impostori. Va rog, distribuiti acest mesaj pentru a informa corect cat mai multa lume. Multumesc! O zi frumoasa tuturor!", a scris Ştefan Bănică pe Facebook.

Și fosta soție a cântărețului, Andreea Marin, s-a confruntat cu aceeași problemă. Escrocii au început să ceară bani pentru o campanie sprijinită de vedetă și le spun victimelor că au câștigat o sumă mare de bani, însă pentru a intra în posesia premiului trebuie să depună câteva sute de lei într-un cont.

Comentarii Facebook