Soția lui Liviu Vârciu a făcut un gest colosal, cu care a demonstrat TOTUL. Asta înseamnă familia! - FOTO


Soția lui Liviu Vârciu, frumoasa Anda Călin, formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Ei au doi copii, dar au la activ și gesturi puternice care arată că sunt o familie adevărată.

Anda Călin a salvat proiectul cinematografic în care era implicat Vârciu. Acesta avea nevoie de 100.000 de euro, așa că soția lui și-a vândut casa.

Și-a vândut casa ca să nu mai aibă unde să plece, tu crezi că eu sunt nebun la cap?!. Nu, glumesc, ea știe că glumesc… Mă ajută, doar nu o ajut numai eu! Trebuie să fim împreună toți. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb.

A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat și eram terminat. Mi-era rușine de toți prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta și nu aveam cum să-i plătesc, nu mai aveam variantă”, a mărturisit Liviu Vârciu.

Cum a rezolvat Anda Călin problemele cu gelozia

Soția lui Liviu Vârciu a spus cum face să nu fie geloasă pe ”armata” de femei superbe, care roiesc  în jurul fostului membru al trupei L.A.

Cum poți avea atâta încredere în Liviu? Nu ești geloasă când vezi câte fete roiesc în jurul lui?”, a fost întrebată bruneta.

Am încredere pentru că mi-a câștigat-o și pentru că nu-mi dă niciun motiv de gelozie. Asta nu înseamnă că nu sunt deloc geloasă (sunt berbec și ce e al meu e doar al meu, altfel ies scântei). Atunci când iubești, automat ai și un strop de gelozie”, a fost replicat Anda Călin.

Comentarii Facebook