Miercuri 24 Aprilie

Show total pe gheață la Cluj. Regii patinajului au riscat totul pentru public - VIDEO

 

Regii patinajului, Evgeni Plushenko, Alexander Liubchenko & Jean-Denis Sanchis, dar și alții, au riscat totul la Cluj, pe gheața de la Sala Polivalentă și le-a ieșit un show de zile mari.

 

Publicul a asistat la acrobații speciale făcute de recordmeni și fosți sportivi medaliați la Olimpiadă și Campionatul Mondial.

 

Capul de afiș a fost inegalabilul Evgeni Plushenko (Rusia), care a fost de două ori campion olimpic medialiat cu aur, de două ori medaliat cu argint, de 3 campion mondial, de 7 ori campion european și de 10 ori campion național al Rusiei. De asemenea, a primit 4 premii Grand Prix pentru patinaj artistic.

 

Alături de Plushenko, pe gheață a intrat și cunoscutul Edvin Marton (Ungaria), deținător al premiului Emmy și al medaliei de aur la Competiția Mondială de vioară. Artistul a cântat la o vioară Stradivarius.

 

Nu au lipsit nici nici momentele de acrobație. Alexander Liubchenko & Jean-Denis Sanchis (Franța) – cei doi acrobați dețin un titlu în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung flip (săritură pe spate) pe gheață au făcut la Cluj-Napoca sărituri interzise în concursuri din cauza gradului ridicat de periculozitate. 

 

Evoluția sportivilor a fost acompaniată de Vienna Strauss Orchestra, alături de Edvin Marton, laureatul premiuliu Emmy și vioara sa Stradivarius. 

 

Sala Polivalentă s-a transformat într-un patinoar imens de 800 mp, menit să ofere artiștilor un spațiu perfect pentru momentele memorabile.

Comentarii Facebook