Serile cu filme continuă în Iulius Parc cu pelicula Casablanca, filmul memorabil al secolului trecut


Dacă este weekend, se aprinde marele ecran din Iulius Parc! De această dată, cinefilii vor cădea în mrejele filmului „Casablanca” și se vor lăsa transportați în atmosfera anilor ‘40. În schimb, pasionatele de modă își pot completa ținutele de toamnă cu genți deosebite de la târgul Bag Expo.

Iulius Parc devine și în acest weekend destinația perfectă pentru pasionații de film. Astfel, vineri și sâmbătă, va rula „Casablanca”, unul dintre cele mai populare filme americane, apreciat în toată lumea. Acesta spune povestea a doi oameni misterioși, ce se reîntâlnesc în orașul din Maroc și flacăra iubirii lor se reaprinde. De ce au fost despărțiți? Care sunt secretele pe care cei doi le-au ascuns unul față de celălalt? Răspunsul îl poți afla de la ora 21.00, în cadrul „Movie Nights”.

„Movie Nights” este un proiect Iulius Mall Cluj și Raiffeisen Bank, ce are loc în Iulius Parc, oferind prilejul de a te bucura de filme în aer liber și în siguranță. Accesul este gratuit, însă pentru a păstra distanțarea fizică, locurile sunt limitate, iar rezervările se pot face accesând pagina evenimentului. În plus, fluxul de intrare și ieșire în perimetrul evenimentelor va fi diferențiat, la intrare va fi monitorizată temperatura și se va impune respectarea măsurilor de siguranță și distanțare fizică.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, filmele vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj.

De asemenea, până pe 10 septembrie, doamnele și domnișoarele au ocazia să aleagă din nenumăratele modele de genți, de la târgul Bag Expo. Noua colecție reunește poșete, genți și rucsacuri, ușor de adaptat ținutelor de toamnă, dar și clutch-uri și genți de voiaj. Numeroasele modele, clasice sau moderne, din piele ecologică, naturală sau din material textil, vin într-o gamă variată de culori și sunt potrivite fiecărui stil.

Comentarii Facebook