Selly se jură că nu a luat bani de la Armată pentru a promova încorporarea


Selly a oferit o reacție după ce a promovat noul program de recrutare al Armatei Române și a fost luat la mișto de internauți.

Vloggerul a fost acuzat că totul a fost doar o campanie de publicitate, realizată de Armata Română și finanțată de stat.

Influencerul a spus că nu a beneficiat de niciun ban din partea statului, ba din contră, toată cheltuiala videoclipului care va fi postat pe YouTube a fost suportată în întregime de el, deoarece ideea îi aparține.

Eu nu am fost plătit de Armata Română. MApN nu a cheltuit niciun ban. Ba mai mult, toată producția acestui episod este pe cheltuiala mea. Așa este și normal, să fie pe cheltuiala mea, nu a statului, pentru că asta a fost ideea mea și inițiativa mea”, a declarat Selly pe canalul său oficial de YouTube.

Selly a prezentat și o cerere pe care a trimis-o către MApN, în care explică ce vrea să facă.

Referitor la colaborarea dintre MApN și Selly Media Network SRL, reprezentată de domnul Andrei Șelaru (Selly), vă informăm că filmările au fost realizate, la solicitarea societății media amintite, pentru un proiect de tip vlog intitulat ”La muncă”, în cadrul căruia a fost realizat un episod dedicat prezentării profesiei de militar al Armatei României. Colaborarea s-a realizat fără implicații de ordin financiar pentru MApN, în baza Instrucțiunilor privind activitatea de informare și relații publice în Ministerul Apărării Naționale, aprobate prin Ordinul nr. M 103 din 21 mai 2020”, a fost reacția oficială a Armatei Române.

Comentarii Facebook