Selly l-a criticat dur pe Irinel Columbeanu: ”Ți le și cauți când ai 50 de ani și te însori cu una de 18 ani”


Irinel Columbeanu a rămas falit, după ce a pierdut averea familiei cu o afacere cu ciment, care l-a falimentat. Selly a fost unul dintre influenceri, care l-au criticat pe fostul afacerist pentru deciziile pe care le-a luat până acum. 

Ploua și a pierdut 150 de milioane de euro. A plouat în beton. Dacă a fost așa relaxat și în anii ăia, înțeleg cum i-a pierdut. E nașpa să fii numit fost om de afaceri. E aiurea să pierzi atât. Eu la 1 milion rămas ziceam că gata, mă retrag și aia e. Pe plan personal el nu s-a oprit din extravaganțe. El a dat foarte mulți bani pe femei. El nu știa câți bani are, era greu să le evalueze și cred că prețurile la imobiliarele lui au scăzut fix atunci. Pare că a fost blestemat. Eu mă opream la 1 milion și îmi trăiam viața (…).

Chiar ghinion a avut omul ăsta. Uite cum era și cum a ajuns azi. Cine a fost omul ăsta, câți bani a avut. Șmecherie, dar ți le și cauți când ai 50 de ani și te însori cu una de 18 ani. (…) Râdeam noi, dar ajungem și noi la bătrânețe. Monica a avut noroc, a intrat când trebuie și a ieșit tot când trebuie”, a spus Selly, într-un vlog de-al lui.

Selly a vorbit și despre povestea de dragoste dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu, care nu s-a încheiat tocmai bine. 

A luat-o pe Monica de la 18 ani. De la 18 ani, mă, auzi. El câți ani aveai el aici? 18 ani și 50 de ani. I-a plăcut tinerețea, prospătura. Dar el ce se aștepta să se întâmple? Fata asta avea toată viața împreună, era clar că nu o să dureze și nu o să stea cu el. După ce ai luat-o la 18 ani și a fost gagica ta, tu o mai faci prostituată? (…) El mergea cu Rolls Royce și omul lui care-l păzea, bodyguard, merge cu un Logan. Arăta urât”, a mai spus Selly.

Comentarii Facebook