Seară magică atât pentru copii cât și pentru părinți, la Cluj! Teatrul Excelsior pune în scenă celebra poveste ”Degețica”


Cortina Events va organiza duminică, 22 martie 2015, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, un spectacol de teatru pentru copii, părinți și bunici, “Degețica”!

Teatrul Excelsior prezintă spectacolul “Degeţica”, un minunat spectacol muzical, interactiv, cu mare succes la copii, povestitorul incitându-i pe cei mici cu întrebări şi glume la fiecare apariţie a sa pe scenă. Micuţii aplaudă şi râd de fiecare dată când Degeţica, Buburuza, Fluturel sau Domnul Şobol cântă şi dansează. Deşi cu mult trecuţi de vârsta poveştilor, cei mari sunt captivaţi şi ei de muzica şi de jocul scenic al actorilor, devenind şi ei, timp de o oră, copii.

Povestea magică a Degețicăi a fost readusă la viață de Aurel Mitran, care a rescris-o și a pus-o în scenă cu neastâmpăr, umor și fantezie.

Asistenţa de regie a fost pe deplin asigurată de Annemary Ziegler (îndrăgita actriță care a interpretat-o pe Dorothy, în spectacolul Vrăjitorul din Oz). Decorurile și costumele au fost create inspirat de Ștefan Pârvulescu, iar muzica originală, “sarea și piperul” acestei noi montări, îi aparține lui Jolt Kerestely.

“Acum basmul s-a sfârşit./ Zău. N-a mai rămas nimica!/ De vreodată-ţi va fi greu,/ N-o uita pe Degeţica!” - veți fredona la ieșirea din sala de spectacol, alături de trupa Teatrului Excelsior.

Spectacolul ”Degețica” va avea loc duminică, 22 martie 2015, la orele 11.00 si 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj Napoca.

Biletele sunt disponibile la Casa de Cultură, agenţia teatrală, standul de bilete din Iulius Mall (lângă Info Point) şi online pe biletmaster.ro

Pentru mai multe informații despre spectacol, accesați pagina de facebook www.facebook.com/cortina.events

Comentarii Facebook