SCANDAL IMENS la Pro TV după ce angajații au fost scoși în stradă. A fost nevoie de intervenția Poliției



Scandalurile din jurul postului de televiziune Pro TV nu par să se mai oprească, iar astăzi acestea au atins cote alarmante, după ce mai mulți angajați au fost scoși afară din clădire de către bodyguarzi.

Câțiva politisti au ajuns la sediul Pro TV, după ce au fost solicitati prin 112 de zeci de angajații disponibilizați. Cei dați afară au chemat forțele de ordine pentru că nu a fost o concediere ca la carte, ci au fost anunțați, apoi imediat li s-au confiscat telefoanele pe firma, le-au fost inchise calculatoarele şi au fost scoși din clădire cu bodyguarzii, scrie Reporter Virtual.ro.

Ni s-a spus că încetează colaborarea cu noi și să părăsim clădirea în jumătate de oră. Bodyguarzii chiar ne-au rugat frumos să plecăm ca să nu le facem probleme. Ne-au întrerupt calculatoarele fără niciun motiv”, a declarat un angajat al postului pentru paginademedia.ro.

În acest moment, așteptăm să ne dea o hârtie pentru că nu avem niciun fel de explicație legată de motivul restructurării”, a mai povestit un angajat al Pro TV care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Comentarii Facebook