S-a fixat data pentru a doua editie a Maratonului Apuseni



Reprezentantii Clubului Alpin Roman, sectia Universitara Cluj, au anuntat data oficiala a desfasurarii Maratonului Apuseni, aceasta fiind fixata pe 7 iulie 2012.

"Anul viitor ii asteptam pe concurenti cu un traseu marit cu aproximativ 2 kilometri astfel incat sa fie un maraton "adevarat", iar data am stabilit-o cu doua saptamani mai in vara fata de editia precedenta. Tot ca o noutate ne asteptam ca numarul de participanti sa creasca simtitor dupa succesul de la prima editie", a declarat Mihai Constantinescu, presedintele CAR-Sectiunea Universitara.

Competitia va avea loc in sta?iunea Muntele Baisorii. Concuren?ii vor alerga pe un circuit de trail-running care se desfasoara in zona de sud-est a masivului Gilau-Muntele Mare, intre sta?iunea Muntele Baisorii si valea Posaga, La Plopis, Buhuia, sesul Cald, Pietrele Marunte, Crucea Crencii, Bocsesti, Dealu Ticului, Sagagea, Belioara, Dealu Bilii, La Mateoaie, Romaneasa, La Stiolne, La Zapozi/Zapodie, Dealu Boinic, Valea Vadului, Colibele Jerenilor.

Comentarii Facebook