ROMÂNII AU TALENT: Vezi cine sunt concurenții celei de-a doua semifinale


Cea de-a doua semifinală a concursului ”Românii au talent” se va desfășura în această seară, de la ora 20.30, unde alți 12 concurenți se vor lupta pentru un loc în marea finală și pentru marele premiu de 120.000 de euro.

În această seară îi puteți urmări pe: Nic Mihale şi CD-urile sale miraculoase, corul Fiat Lux, surorile Francesca şi Andreea Ilie, fetele care au reuşit să-i facă Andrei "pielea de găină", acrobaţii de la trupa Xtreme, beat boxerul Ervin Herskovics, Andrei Pavel, cel care a impresionat cu tablourile sale strălucitoare, magicianul George Gache şi asistentul său neconvenţional, Laura Cupsa, fata cu o mobilitate care te lasă mască, Mihai Ungureanu şi Ionela Tarus, piticii care l-au dat gata pe Mihai Petre cu mişcările lor, trupa Amadance, Diana Căldăraru, a cărei voce l-a lăsat pe Smiley fără cuvinte, şi trupa de dans Who Gon Stop Us.

Dansatorii din trupa de surdo-muți No Limit vor fi și ei prezenți în calitate de invitați speciali, după ce anul trecut au reușit să impresioneze o țară întreagă cu talentul și povestea lor.

Tinerilor dansatori li se vor alătura pe scenă și trei frați din ”Trio Zamfirescu” care cuceresc publicul cu fiecare acord al chitarelor lor.

Comentarii Facebook