Românii au talent 2021 - Clujeanul David Micu a ”furat” scena cu un dans contemporan impresionant - VIDEO


Clujean David Micu a fpcut senzație la Românii au talent cu un dans contemporan. David studiază la liceul de coregrafie din oraș. 

Tânărul artist provine dintr-o familie de profesori. Tatăl lui David este un cunoscut profesor universitar de matematici aplicate de la Universitatea Tehnică, bunica din partea mamei este profesoara de geografie și biologie, bunicul din partea mamei este profesor de fizică și chimie, bunica din partea tatălui este profesor de română, bunicul din partea tatălui este profesor universitar de matematica tot la Universitatea Tehnica, iar strabunica din partea tatălui a fost învățătoare.

David a mers pe drumul artei și bine a făcut, pentru că are un talent uriaș. 

El a văzut acum cinci ani o trupă de street dance la zilele Clujului și a rămas de atunci fidel acestei pasiuni, care treptat devine o meserie.

El a trecut de la street dance la dans contemporan.

David Micu a primit ”Da” de la toți jurații, iar Smiley a spus că este favoritul lui. 

David, ai dus dansul contemporan la un alt nivel. A fost extraordinar. Mi-a plăcut alegerea pe care ai făcut-o! Frumos, jos pălăria!”, a spus Andra.

Mi s-a părut că momentul tău a fost un moment de dans perfect. Mi-am adus aminte de cele mai tari momente de dans de genul ăsta din emisiune și le-am văzut pe toate. Ești mega talentat și sper să te văd cât mai departe în competiția asta, poate să o și câștigi”, a spus Smiley.

Comentarii Facebook