Robert Turcescu s-a înscris la EUROVISION

 

Jurnalistul Robert Turcescu şi trupa sa, Casa Presei, s-au înscris oficial în cursa pentru Eurovision 2013.

 

Nu e un secret că de mai bine de doi ani ne ocupăm de muzică în acest proiect. Am cântat la Festivalul de Teatru de la Sibiu, la Sinaia, în fața câtorva mii de oameni, dar și în cluburi, în București, în Buzău sau Pitești. Pentru noi muzica nu mai e un hobby. Gabi Basarabescu a venit cu ideea piesei, eu am scris versurile și toată trupa am contrbuit la ”Un refren”, așa cum se numește ea. Este o piesă atipică pentru noi, nu este în stilul rock în care ne-am obișnuit deja publicul tot mai numeros, e o piesă mai caldă, mai calmă”, a declarat Turcescu pentru paginademedia.ro.

 

Nu ne facem iluzii că o să câștigăm și că vom reprezenta România la Eurovision. Dar nouă ne-a plăcut piesa și am decis să o înscriem. Așa cum mamele își plimbă copiii prin parcuri sau pe la rude și se laudă cu ei, cât sunt de deștepți și frumoși, așa vrem și noi să o arătăm publicului și juriului”, a mai spus jurnalistul. 

 

Robert Turcescu susține că înscrierea la Eurovision ascunde și un demers jurnalistic pentru a vedea cum se desfăşoară preselecţiile.

Comentarii Facebook