Robbie Williams este preferat pentru interpretarea imnului neoficial al Cupei Mondiale 2010 din Africa de Sud

Desi parea ca nu se mai bucura de succes printre criticii de specialitate, Robbie Williams ramane in continuare printre preferintele muzicale ale britanicilor.

 

Cercetarea facuta pentru a afla imnul neoficial al Cupei Mondiale, l-a plasat pe locul I. Cercetarea a fost efectuata de compania de marketing PRS for Music, iar potrivit site-ului www.femalefirst.co.uk, fostul membru al trupei Take That s-a situat in fruntea clasamentului cu 36% din totalul voturilor exprimate.

 

Pe urmatoarele locuri s-au situat trupa Kasabian, James Corden, trupa pop Girls Aloud si Elton John.

 

Acelasi studiu arata ca piesa "Three Lions", interpretata de The Lighting Seeds ar fi cel mai potrivit imn neoficial al Cupei Mondiale in randul britanicilor, in contextul in care Federatia de Fotbal din Marea Britanie a anuntat ca nu va exista un imn oficial, pentru participarea nationalei de fotbal la Cupa Mondiala din Africa de Sud. Pe locul al doilea in preferintele britanicilor s-a clasat melodia "World in motion", a trupei New Order, iar pe III "Vindaloo", interpretata de Fat Les.

 

In ciuda anuntului facut de Federatia Britanica de Fotbal, 66% dintre britanici cred ca este important sau chiar foarte important ca nationala Angliei sa aiba un imn oficial care sa emotioneze spectatorii, iar 76% spun ca un imn entuziast ar creste moralul fotbalistilor britanici.

 

Topul preferintelor britanicilor pentru imnul neoficial:


1. "Theree Lions", (The Lighting Seeds)

2. "Vindaloo", ( Fat Les)

3. "World in motion", (New Order)

4. "Back Home" (England World Cup Squad)

5. "World At Your Feet" (Embrace)

6. "We're On The Ball" (Ant & Dec)

7. "Nessun' Dorma" (Luciano Pavarotti)

8. "Ally's Tartan Army" (Andy Cameron)

9."This Time We'll Get It Right" (England World Cup Squad)

10. "Carnaval de Paris" (Dario G).

Comentarii Facebook