Richard Clayderman va concerta sâmbătă, 28 martie, la Cluj-Napoca. Ultimele noutăți

 

Richard Clayderman, ”cel mai de succes pianist al lumii”, va concerta în Timișoara, pe 27 martie, ora 19.30, la Opera Națională Română Timișoara și în Cluj-Napoca, pe 28 martie, ora 19.30, la Teatrul Național Cluj-Napoca.

 

Artistul a ales România pentru a lansa cel mai recent concept de spectacol. Show-ul se numește sugestiv ”From Paris with Love”, iar spectatorii români vor fi primii din toată lumea care se vor bucura, în premieră absolută, de noul spectacol. ”Prince of Romance” va prezenta publicului un moment unic, care va atinge cele mai sensibile coarde sufletești, în cea mai romantică lună a anului. 

 

Muzica lui Richard Clayderman generează armonie și stare de bine. Sunetele magice care ies din pianul atins de Clayderman transpun publicul într-o lume fascinantă. Timp de două ore, spectatorii prezenți la concert vor avea privilegiul să asculte live, într-o sală cu o acustică excepțională, un artist care a intrat in Cartea Recordurilor cu titlul de „Cel mai de succes pianist al lumii”. Richard Clayderman, acompaniat de Camerata Regală, va interpreta cele mai cunoscute şi apreciate cântece ale sale, dintre care nu va lipsi, desigur, ”Ballade pour Adeline”.

 

Pianistul, cu o carieră de peste 40 de ani, a surclasat vedete precum Lady Gaga, Bob Dylan, Adele sau Coldplay, însumând vânzări record de aproape 90 de milioane de copii. 

 

Din Paris, orașul iubirilor eterne, Richard Clayderman aduce în Timișoara și în Cluj-Napoca eleganța și măiestria muzicii, într-un spectacol delicat și totodată redutabil ca iubirea: ”From Paris with Love”.

 

Vineri, 27 martie, ora 19.30, la Opera Națională Română Timișoara și sâmbătă, 28 martie, ora 19.30, la Teatrul Național Cluj-Napoca.

 

Biletele se găsesc la Agențiile de bilete ale sălilor de spectacol și online, pe www.vandbilete.ro. 

Comentarii Facebook