Miercuri 24 Aprilie

Reduceri intre 50% si 90% in Cluj, incepand cu luna aprilie a acestui an, prin YouDeal! (P)

SC YouDeal Internet Corp SRL lanseaza la inceputul lunii aprilie site-ul de cumparaturi colective YouDeal pentru prima data in Cluj-Napoca si promite sa ofere clientilor sai (membrilor comunitatii YouDeal) in fiecare zi, cate o oferta uimitoare, cu discount intre 50 si 90% pentru restaurantele locale, cinematografe, baruri, centre spa si fitness etc.

YouDeal este un provider de servicii de marketing care functioneaza dupa filosofia WIN-WIN-WIN: clientul primeste o super-reducere si, deoarece cuponul devine valabil doar dupa ce s-a efectuat un anumit numar de comenzi, va fi motivat sa impartaseasca oferta si cu prietenii din retelele sociale; comerciantul castiga publicitate online gratuita deoarece YouDeal e interesat sa promoveze oferta si clienti noi, care poate altfel nu i-ar fi calcat pragul, iar YouDeal isi incaseaza comisionul.

YouDeal reprezinta pentru afaceri un pachet de marketing prin care acestea isi pot promova gama de servicii, pot atrage noi clienti in targetul pe care acestia il urmaresc, si in timp un procent cat mai mare in vanzari, prin ofertele YouDeal. Pentru consumatori, YouDeal reprezinta mijlocul prin care acestia pot primi reduceri uimitoare la servicii si produse.

YouDeal a dorit sa afle pe pagina de facebook: www.facebook.com/YouDeal.Cluj.Napoca, de la membrii comunitatii sale unde isi doresc reduceri in Cluj-Napoca si astfel lanseaza primele reduceri in functie de cerintele acestora. Incepand cu luna aprilie a acestui an de pe www.youdeal.ro poti achizitiona, cu super reduceri, mancare la cele mai bune restaurante din oras, carti, sedinte foto profesionale, sedinte de masaj, abonamente la cele ma bune sali de fitness, etc.

Fiti aproape de cele mai bune rheduceri din Cluj-Napoca pe www.youdeal.ro, pagina de Facebook: www.facebook.com/YouDeal.Cluj.Napoca sau pe Twitter: www.twitter.com/YouDealCJ

YouDeal - Clujul la reducere!

Comentarii Facebook