Recunoști personajul din imagine? Acum este un îndrăgit artist, toți clujenii au auzit de el


Pe rețelele de social media a devenit virală o imagine veche de aproape 47 de ani. Fotografia cu pricina ilustrează un copil micuț, în jurul vârstei de un an, alături de părinții care i-au dat viață. 

Puțini au fost internauți care și-au dat seama că acel copil era Fuego, unul dintre cei mai apreciați cântăreți din industria muzicală românească, artist originar din Turda.

f.jpeg

În urmă cu ani de zile, în preajma sărbătorilor de iarnă, Fuego acorda un interviu pentru Evenimentul Zilei, în care povestea cum era copilăria sa. Artistul a negat că nu a fost un copil extrem de răsfățat și mereu primea cadouri frumoase. 

„Nu am fost răsfățat peste măsură. Am avut parte de daruri frumoase în copilărie și chiar dacă Moșul nu-mi aducea neapărat ce-mi doream uneori, era sigur ceva util sau ceva care să-mi bucure sufletul. Important este că primeam și chiar dacă n-am fost o familie bogată, având multe greutăți, n-am dus lipsă de nimic, am mers în vacanță o dată pe an și am avut o copilărie fericită.

Crăciunul din copilăria mea era mai simplu. Venea și Moșul Gerilă și-mi aducea de fiecare dată un cadou special, care mă minuna și de care uite, îmi aduc aminte și acum. Țin minte fiecare dar primit și eram fascinat de cum poate Moșul să vină fără să-l văd, deși așteptam destul de mult să ajungă, fără să adorm!”.

Comentarii Facebook