Record de vizitatori la Buscat! Peste 3.000 de persoane au ieșit pe pârtii FOTO


Pârtia Buscat a avut parte de un record de vizitatori, în acest sfârșit de săptămână.

Astfel, vremea prielnică și condițiile foarte bune de pe pârtia albastra au atras numai sambata peste 3.000 de persoane la stațiune.

 

Pentru a asigura conditii optime de schi atunci cand nu ninge Buscat Ski and Summer Resort beneficiaza de o moderna instalatie de zapada artificiala formata din 2 lacuri de alimentare 3 pompe de de inalta presiune, 8 tunuri de zapada si o lancie de facut zapada. Stratul de zapada in medie este de 35 cm si 95% din el este zapada artificiala.

 

Pentru a evita cozile turistii pot veni in timpul saptamanii de la 10-17 si in weekend la primele ore. Intre orele 9-11 partiile nu sunt aglomerate. Turistii pot opta pentru cazare la baza partiei la Cabana Lupilor.

 

Aflat la doar 55 kilometri de Cluj-Napoca, Buscat Ski&Summer Resort le pune la dispoziție clujenilor, dar și turiștilor, trei pârtii de schi, o pârtie de inițiere și una de săniuș.

Luni si marti instalatia va fi inchisa, deoarece se anunta vanturi puternice si se vor efectua lucrari de mentenanta la partie.

 



De asemenea, stațiunea este dotată cu telescaun și babylift, dar și două restaurante, Apres Ski Bistro, la jumătatea pârtiei albastre și Restaurant Cabana Lupilor, la baza pârtiei.



Un abonament pentru toată ziua este 120 lei pentru adulți și 90 lei pentru copii, studenți și pensionari. Zilele de extra-weekend vin cu reduceri pentru toată lumea.

Iată care este programul pârtiei:

Luni-Vineri: 10:00-16:00
Sâmbătă-Duminică: 09:00-17:00

 Luni, 11 ianuarie 2016, si marti, 12 ianuarie 2016, partia va fi inchisa.



Comentarii Facebook