Reacția savuroasă a bunicii lui Bordea când a aflat că soția lui l-a înșelat cu cel mai bun prieten: „Ești majoretă pe lângă restul din familie”


În urmă cu câteva săptămâni comediantul Cătălin Bordea a rupt tăcerea despre divorțul de Livia. 

Bordea are o relație foarte apropiată cu bunica lui, pe care o vizitează ori de câte ori are ocazia, așa cum a mărturisit de curând, iar acum a dezvăluit cum a reacționat bătrâna când a aflat despre divorțul de Livia.

„Nici nu pot să reproduc la televizor ce a zis. Bunica mea are încă gândirea aia de la țară, care «Hai, lasă, un drac mort… o casă nouă», nu știu ce, zicale de-ale ei. Și acum bunica mea a zis-o foarte drăguț «Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3, tu una, mai ai să-i ajungi, ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă»”, a spus Bordea în cadrul unei emisiuni TV, potrivit WoWbiz.

Acesta a precizat că nu s-a așteptat ca Spike să îi fure soția, ținând cont de faptul că întotdeauna l-a privit ca pe un frate și i-a fost alături în unele din cele mai grele momente.

„L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă, împărţeam tot, îi dădeam haine, l-am ajutat să treacă peste multe momente grele, i-am fost alături”, a mai spus Cătălin Bordea.

Comentarii Facebook