Raluca Olariu, una dintre cele mai sexy clujence, joaca rolul unei vampirite intr-un pictorial inedit


Raluca Olariu, clujeanca cu cel mai sexy posterior din showbizul autohton, socheaza cu un pictorial in care joaca rolul unei vampirite.

Modelul a aparut cu corpul vopsit si purtand dinti de vampir. Intr-un interviu acordat bucatarescu.ro, clujeanca a povestit ca este mandra de ce a realizat.

"Am fost o fata simpla, neincrezatoare in mine care s-a hotarat sa lase trecutul deoparte si sa devina o persoana sofisticata si mandra de ceea ce poate realiza. Am descoperit ca in mintea mea inhibitiile nu isi au locul, ca imi place sa fiu privita si admirata, am ales erotismul ca forma de exprimare. Erotismul nu se manifesta doar in forme vulgare iar nuditatea poate fi, cu siguranta, si altceva decat obscen. Stiu ca fotografia de arta erotica, este un domeniu apreciat si suscita din ce in ce mai mult interes, pentru cei care deschid ochii si sunt gata sa accepte frumosul, sub orice forma. Iar eu cred ca sunt interesanta si ca am ce arata. Sublimul corpului uman si nud in miscare, ma captiveaza, ma face sa fiu eu insumi, ma face sa ma exprim cum simt si cum stiu mai bine", a declarat Raluca.

In legatura cu rolul de vampirita, Raluca Olariu a spus ca a incercat sa aduca ceva nou si sa socheze. "Poate ca totusi am adus ceva nou si am incercat o abordare mai deosebita si incercand sa combinam senzualitatea cu ferocitatea, am incercat mai multe expresii si un mod mai deosebit de prelucrare si asta e ceea ce a iesit. Ramane sa ne apreciati sau sa ne criticati, fiindca e normal ca in arta sa nu placi tuturor", a mai afirmat frumoasa clujeanca.


Raluca Olariu este considerata vedeta cu cel mai sexy posterior din showbiz -ul autohton. Pentru a divedi acest lucru, ea s-a lasat fotografiata intr-un pictorial realizat la finalul anului 2010.

Comentarii Facebook