Pro TV a cumpărat una dintre cele mai cunoscute emisiuni-concurs din lume! Au început deja preselecțiile



Postul de televiziune Pro TV a anunțat, miercuri, achiziționarea unuia dintre cele mai cunoscute formate de concurs din lume.

Astfel, potrivit unui comunicat emis de conducerea televiziunii, PRO TV a achiziționat formatul ”Survivor”

Un colt de paradis, rupt de orice urma de civilizatie, 16 aventurieri si un singur castigator sunt cuvintele cheie care descriu experienta unica prin care poti trece chiar tu!

Timp de cateva saptamani, 16 persoane vor fi trimise pe o insula pustie si vor trebui sa se descurce cu resurse minime. Camerele de filmat le vor urmari fiecare pas, in incercarea concurentilor de a trece peste conditiile nu intotdeauna prietenoase din show, in cursa pentru a deveni SUPRAVIETUITORUL si castigatorul premiului pus in joc.

Formatul Survivor este un adevarat fenomen, odata cu acesta fiind lansat genul reality-show in televiziune si continua sa reprezinte piesa de rezistenta in orice strategie de programare a unei statii TV. Survivor este un format care apartine Castaway Television, iar PRO TV a achizitionat licenta de productie si difuzare pentru Romania”, se arată în document.

Formatul este difuzat in intreaga lume, peste 50 de teritorii avand licenta pentru productia locala a show-ului fenomen. Survivor este unul dintre putinele formate care reuseste sa inregistreze rezultate de audienta record in toate teritoriile in care este difuzat. Castigator a 7 premii Emmy, in unele teritorii, show-ul a ajuns la sezoanele 14, 15, 16 si chiar 30.

De asemenea, Pro TV anunță că, din 23 decembrie, au început și preselecțiile pentru a participa la prima ediție a Survivor România.

Comentarii Facebook