Duminica 28 Aprilie

”Prințul” Cristea, probabil cel mai mare cuceritor din fotbal, a spus care este secretul: ”Trebuie să știi să te porți cu o femeie”


”Prințul” Adrian Cristea, un adevărat „Don Juan” al fotbalului românesc, a povestit cum a cucerit cele mai frumoase femei din România.

Celebră este relația cu Bianca Drăgușanu, pe vremea când juca la Universitatea Cluj, iar apoi cea cu Denisa Nechifor, alături de care are o fetiță. 

Ultima relație a fostului internațional a fost cu Andreea Roșca, avocată în Cluj și mare pasionată de tenis. Relația lor n-a durat foarte mult, doar șase luni, deși pozau fericiți pe rețelele de socializare și aveau și planuri mari împreună, planuri de căsătorie, voiau să devină și părinți.

Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, Adrian Cristea a vorbit despre pasiunea pentru.... femei! ”Îmi place femeia și ce reprezintă ea. Nu știu dacă am avut vreo regulă sau vreun șablon. Trebuie să știi să te porți cu o femeie, să o respecți, să ai educație. Să o faci să râdă. Dacă o faci să râdă e jumătate cucerită”, a declarat Cristea.

Nu știu dacă eu le-am iubit mai mult sau ele mai mult pe mine. Într-o relație eu mă implic și am sentimente””, a mai spus fostul fotbalist.

Acesta a fost constant sub privirile paparazzilor. ”Eu nu mi-am făcut viața că mă pozează sau mă vede cineva. Nu-mi ghidam viața după cineva. Mă duceam într-un loc dacă-mi plăcea, fără niciun fel de problemă. Presa mai și exagera. Dacă te duceai la un restaurant și beai un vin, ce apărea? «Cristea a petrecut cu băutură și femei!».

N-am fost niciodată cu băutura. Doar un pahar de vin... M-am îmbătăt, dar n-am fost cu bătura ca să beau des”, a mai spus Adrian Cristea, fost internațional.

Comentarii Facebook