Primul val de artiști ce vor veni la Delahoya 2014 a fost anunțat



Cea de-a 18-a ediție a festivalului Delahoya, ce va avea loc în perioada 4-5 iulie 2014, a pregătoit deja primul val de artiști care vor urca pe scenele de pe platoul de lângă pădurea Hoia.


Vor fi amplasate două scene: un cort imens dedicat iubitorilor de muzică techno și house și scena outdoor unde vor fi prezenți artiști din aria broken-beat a muzicii (breakbeat, garage, drum&bass, ghetto-funk, etc).

La scena techno, primul headliner anunțat este Luigi Madonna, un DJ și producător din Italia, care la 25 de ani este în plină ascensiune, fiind printre cele mai în vogă nume din sfera muzicii techno actuale.

La scena în aer liber a festivalului, primii invitați în calitate de cap de afiș sunt Funkanomics, trei băieți din sudul Germaniei care produc o muzică ce gravitează în jurul liniilor de bass puternice, combinate cu groove-uri de tobe foarte dansabile.

De asemenea vor participa și artiști consacrați din România.

Dubase este unul dintre Dj-ii români veterani care și-a făcut ucenicia în orașul de pe Someș. Începuturile sale ca artist sunt strâns legate de Cluj Napoca și primele rave parties, cum se numeau la vremea respectivă.

Just D’light, pe numele sau real Tudor Chirilă, este un tânăr dj și producător originar din Cluj-Napoca, parte componentă a noului val de artiști români.

Comentarii Facebook