Primele 10 lucruri pe care bărbaţii le VĂD la femei

 

Multe femei care si-au intrebat iubitii care a fost primul lucru pe care l-au observat la ele cand le-au zarit prima oara au primit raspunsul: “Ochii!” O fi adevarat?

 

Desi se spune ca barbatii se uita, mai degraba, la sani, la fund si, in general, la fizicul femeii, acestora le cade atentia, intai si intai, asupra ochilor femeii. Mai mult, femeile care isi fac probleme ca barbatii observa trasaturi mai putin placute, cum ar fi dintii usor strambi, celulita, bratele usor groase sau aripioarele proeminente pot sta, de fapt, linistite, caci atentia lor cade pe total altceva.  

 

Asadar, iata primele 10 lucruri pe care le observa un barbat cand vede o femeie care-i trezeste interesul! 

 

Ochii – indiferent de marimea lor, de culoare sau de tipul de machiaj, un barbat care se trezeste brusc atras de o femeie o sa ii observa mai intai ochii si privirea! 

 

Gura – atat gura, cat si dintii sunt in atentia barbatilor, dupa ce ai analizat ochii. Dar cele care nu-s mandre de dantura lor pot sta linistite, caci barbatii nu cauta femei scoase din reclamele pentru paste de dinti. 

 

Urechile – in mod surprinzator, barbatii gasesc foarte atragatoare si, mai ales, dragute urechile femeilor, motiv pentru care o sa-si arunce atentia si asupra lor.

 

Parul – lung, scurt, cret, ondulat, lins, blond, roscat, brunet, saten – nu conteaza! Ceea ce conteaza, insa, pentru barbati este curatenia! Asadar, daca parul este plin de grasime, barbatul isi va lua orice gand de la a incerca sa dezvolte o conversatie cu femeia in scopul de a o convinge sa iasa in oras. In ceea ce priveste parul, preferintele masculine de tipul “Imi plac blondele”/ “Imi plac brunetele” nu sunt atat de importante, dar conteaza insa cat de curat este parul celei care a atras privirea barbatului.

 

Sanii – abia pe locul al cincilea in randul aspectelor pe care le vede un barbat la o femeie se plaseaza sanii.

 

Detalii pe lyla.ro

Comentarii Facebook