Premiile Media de Excelență, la Cluj! Organizatorii anunță o ediție cu totul specială

Vineri, 27 octombrie, pe scena Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, va avea loc evenimentul jurnalistic PREMIILE MEDIA DE EXCELENȚĂ, proiect născut din dorința de a aduce recunoașterea celor care au ales să facă o schimbare pozitivă în societate, având o contribuție semnificativă la dezvoltarea orașului.

Anul acesta organizatorii au pregătit un concept inedit, care va surprinde cu siguranță în mod plăcut publicul clujean.

„Întregul eveniment va evidenția eleganța și inovația, conturându-se în jurul unei uimitoare povești multimedia, o călătorie digitală în care spectatorul va descoperi evoluția culturală și socială a Clujului. Conceptul ii aparține regizorului Petre Năstase, cu care am decis să colaborăm începând din acest an și care a adus o plus valoare evenimentului”, declară Cristina Szasz, PR Manager Amprenta Advertising.

Anul acesta, alături de presa locală, importante trusturi media naționale și-au confirmat prezența la eveniment.

Ne dorim dezvoltarea conceptului Premiile Media de Excelență la nivel national, este primul an în care am extins acest concept dincolo de granițele Clujului și avem foarte multă deschidere din partea trusturilor naționale invitate.” – a completat Cristina Szasz.

Laura Cosoi si Dragoș Bucurenci, invitații speciali ai acestei ediții

Așa cum ne-am obișnuit în fiecare an, evenimentul este prezentat de invitați speciali din industria show biz-ului românesc. Anul acesta, Laura Cosoi și Dragoș Bucurenci, o premieră de altfel pentru acest eveniment, au acceptat invitația organizatorilor de a fi gazdele evenimentului.

Laura Cosoi este cunoscută pentru rolurile sale din serialele de televiziune "La bloc", „Fete cu lipici” și „Cu un pas înainte”, difuzate pe PRO TV.

De asemenea, a participat şi la “Dansez pentru tine” şi, chiar dacă nu a câştigat, a continuat să danseze şi a reprezentat în 2010 România la “Bailando por un sueno”.

“Pe 27 octombrie vă dau întâlnire la Opera Română din Cluj. Fiecare intâlnire cu Ardealul mă inspiră și de-abia aștept să ne vedem la decernarea Premiilor Media de Excelență!”, transmite Laura publicului clujean.

Dragoș Bucurenci, cunoscutul prezentator al show-ului de televiziune “Supraviețuitorul” difuzat de PROTV, a condus până în 2011 Asociația MaiMultVerde, organizație neguvernamentală care și-a propus să construiască o nouă cultură a voluntariatului pentru mediu în România. Intr-un sondaj realizat de GfK România în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani din marile orașe, MaiMultVerde s-a clasat ca cea mai cunoscută organizație ecologistă după Greenpeace.

În 2010, a primit Premiul „Cel mai Bun Training al Anului” la Gala Business Edu , iar începând cu 2004 a prezentat și a realizat mai multe emisiuni de televiziune la PROTV, TVR, Realitatea TV, PrimaTV si TVR Cultural.

“Mă bucur mereu să revin la Cluj și să prezint un eveniment de calibru pentru oraș, Premiile Media de Excelență. Ne vedem în 27 octombrie la Opera Națională! “ – a declarat Dragoș Bucurenci.

La solicitarea publicului s-au pus în vânzare un număr limitat de bilete. Acestea pot fi achiziționate de pe eventim.ro, din magazinele partenere Eventim sau de la standul Ticket Event din Iulius Mall, parter.

Comentarii Facebook