Polițistul-activist Marian Godină: „Știți vreo parcare așa mai retrasă prin Cluj? Nu m-aș îndura să dau toți banii din turneu pe cazare”


Polițistul-activist Marian Godină se pregătește pentru turneul de comedie de la Cluj de la sfârșitul lunii martie și nu a ezitat să facă puțin haz de necaz pe seama prețurilor extrem de mari la cazările clujene.

Preţurile la cazările din Cluj-Napoca au cunoscut o creştere semnificativă în ultimul timp. Cererea mare pentru cazare, alimentată de evenimente importante precum festivaluri, conferinţe sau evenimente culturale, influențează în mod direct preţurile. În plus, Clujul este un oraş universitar, iar numărul mare de studenţi poate duce, de asemenea, la o cerere ridicată pentru locuinţe şi, implicit, la creşterea preţurilor. Subiectul fiind intens discutat și de persoanele publice din România, care nu ezită să facă adesea haz de necaz pe seama subiectului ofertant. 

„Știți vreo parcare așa mai retrasă și mai liniștită prin Cluj unde aș putea dormi în mașină nederanjat? Am spectacol acolo pe 29 martie și parcă nu m-aș îndura să dau toți banii din turneu pe cazare”, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook. 

Comentarii Facebook